Un șofer, cel mai probabil băut, a provocat un accident de circulație

Nenoricirea s-a petrecut puţin înainte de intersecția din cartierul Tomis 3. Când s-a produs impactul, taximetristul a crezut că-și vede moartea cu ochii.

Martorii spun că bărbatul care conducea mașina de lux n-a schițat nici cea mai vagă intenție de frânare. Impactul a avut loc la o viteză uriașă, după cum spun martorii. De altfel, pe carosabil nu există urme de frânare, iar botul SUV-ului este făcut praf.

Două ambulanțe au sosit la fața locului, iar medicii i-au luat pe pasagerii din taxi la spital. Cel mai grav, un bărbat întins pe carosabil a fost imobilizat cu atele și transportat cu targa, la Urgență.

Martorii prezenți înclină să creadă că șoferul vinovat era băut. Pe bancheta din spatele mașinii sale, polițiștii au găsit cioburi din câteva pahare care s-au spart la impact. Poliția Rutieră îl caută acum în tot orașul.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul vinovat. El este un om de afaceri din Constanța, însă până la ora 14.00 nu se prezentase la audieri și nici nu fusese găsit de anchetatori. Pentru că a provocat un accident rutier în stare de ebrietate și a părăsit locul faptei fără încuviințarea oamenilor legii, el riscă până la șapte ani de închisoare. De asemenea, va plăti daune materiale și morale consistente victimelor accidentului.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: Alex Ionescu