Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a făcut ravagii pe bulevardul Mamaia (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_CfG2Y8QnD0[/youtube]Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice a făcut ravagii, noaptea trecută, pe bulevardul Mamaia, chiar în fața Serviciului de Permise din Constanţa. La volanul unui bolid de lux, a trecut glonț prin intersecția cu strada Bucovinei și s-a izbit violent de o mașină care circula cu prioritate. În urma impactului, vehiculul a fost propulsat într-un alt autoturism de mii de euro, parcat pe trotuar. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței care circula regulamentar.

Din impact, mașinile au fost împrăștiate pe șosea ca la un joc de puzzle, aşa că pentru poliţişti a fost mai dificil să desluşească cum s-a intamplat accidentul, dar nu imposibil.

Tocmai cea care a circulat regulamentar a ajuns la spital. Medicii Spitalului Clinic Județean Constanța spun că femeia de 38 de ani a fost rănită ușor, însă va mai rămâne în unitatea sanitară pentru a fi supusă unor investigații amănunțite. Ghinionul s-a rasfrânt și asupra proprietarului unui autoturism de lux, parcat pe partea dreaptă a bulevardului Mamaia din Constanţa, în fața unui bar. Acesta a auzit o bubuitură puternică și când a ieșit afară s-a trezit cu mașina lovită.

Dacă șoferul a putut să-și pornească mașina și să dea o ture pentru a o testa, nu același lucru s-a întâmplat și cu celelalte două autoturisme. A fost nevoie de intervenția a două echipaje de la tractare pentru a ridica mașinile distruse din mijlocul bulevardului.

Cât despre conducătorul auto  de 36 de ani, care a provocat impactul în lanț, polițiștii de la Rutieră spun că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Inconștiența îl va costa scump. A rămas fără permis de conducere, iar polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.