Un scenariu desprins din filmele de groază a îndoliat o familie din localitatea 23 August

Imaginile groazei îl vor insoți pentru totdeauna pe socrul bărbatului. Cu cîteva ore înainte de filmul tragediei, bărbatul care zace acum fără suflare pe căile ferate era fericit in caminul conjugal. Își petrecuse week-end-ul alături de soție și întreaga familie, la aniversarea a 24 de ani de la căsătorie. I-a anunțat apoi că pleacă la o plimbare cu ATV-ul, pînă la mare, să facă o baie. Nu s-a mai întors însă. În apropierea haltei Pescăruș drumul l-a purtat în fața unui tren Interregio care venea de la Mangalia.

Pasagerii au sunat imediat la 112. La sosirea medicilor, bărbatul era deja mort. A fost prins sub tren, între șinele de cale ferată. Familia barbatului a ajuns intr-un suflet la locul tragediei, iar sotia a intrat in soc cand l-a vazut si a avut nevoie de ingrijirea medicilor.

Garnitura venea de la Mangalia și se îndrepta către Arad. A avut întîrziere de o oră și jumătate. Bărbatul care conducea ATV-ul a forțat trecerea peste liniile de cale ferata într-un loc nepermis. David Cristian avea 46 de ani si a lasat in urma doi copii. Unul student și celălalt în pragul examenului de Bacalaureat.

Redactor: Andreea Barbu