Un regal de muzică la malul mării

„Sunset Sea-mphony – Simfonia Centenarului”  prezintă constănțenilor și turiștilor un regal de muzică de calitate. Timp de trei săptămâni, faleza Cazinoului din Constanța va fi învăluită de aceste acorduri.  

Evenimentul intitulat „Sunset Sea-mphony – Simfonia Centenarului”,  finanțat de Primăria Constanța și organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu aduce turiștilor și constănțenilor momente de neuitat cu muzică de calitate. Orchestra simfonică Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, formată din 25 de instrumentiști și condusă de dirijorul Răzvan Metea, a pregătit 60 de melodii care vor fi interpretate live, seară de seară, iubitorilor de muzică bună. Șase balerini profesioniști vor dansa pe aceste ritmuri. Spectacolele se desfășoară în perioada 27 iulie – 19 august 2018, între orele 19:30 și 21:00, pe faleza Cazino din Constanta.

„Am ales numai muzică românească întrucât dorim să ne aducem și noi contribuția la sărbătorirea Centenarului României Moderne. Am ales să prezentăm în repertoriul concertelor unele dintre cele mai reprezentative 60 de melodii lansate pe piața muzicală din România în ultima sută de ani, adevărate borne valorice ale muzicii românești, repere incontestabile ale patrimoniului cultural imaterial”, a declarat dirijorul Răzvan Metea.

„Sunset Sea-mphony – Simfonia Centenarului” își așteaptă iubitorii de frumos, într-un peisaj adecvat pentru momente unice de relaxare și delectare la malul mării. Publicul poate asista gratuit la toate spectacolele.

Redactor: Sondra Sandu