Un protest s-a transformat la Constanţa intr-un adevărat circ

Deputatul împreună cu alți activiști din județul Constanţa au intenționat să intre in biobază ca sa vadă cum sunt tratați câinii.

Alături de Cernea au venit și alți constănțeni care au vrut să adopte câini comunitari cu bani și acte-n regulă. Prezentă a fost și vedeta Mircea Solcanu, însă la fel ca toţi ceilalţi a plecat acasă fără niciun rezultat.

După un sfert de oră de proteste la poarta biobazei ce are contract cu Primăria Constanța, a apărut un microbuz cu bătrâni organizați pentru o contra-manifestație. Sosirea lor a produs confuzie inițial, pentru că lumea i-a confundat cu iubitorii de animale. Lucrurile s-au lămurit după câteva minute: oamenii veniseră să se răfuiască cu Remus Cernea.

În doar câteva minute totul s-a transformat în haos.

Două ore au stat cu toții în ploaie, doar-doar li s-or deschide porțile. Cum nimeni nu i-a băgat în seamă, au plecat acasă total dezamăgiți. Deputatul Remus Cernea a promis la final că la toamnă va înainta în parlament o lege care să controleze mai bine activitatea acestor firme private care adună câinii comunitari de pe străzi.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Brinzaru