Un politist constantean a ajuns la spital dupa ce a fost lovit

Un politist constantean a ajuns la spital dupa ce a fost lovit intentionat de un constantean beat. Incidentul a avut loc astazi pe o plaja din Mamaia. Individul isi parcase autoturismul de teren pe nisip, asa ca oamenii legii au vrut sa vada despre ce este vorba. Atunci cand l-au legitimat, un politist a fost luat pe capota.

Vladimir Marin si-a petrecut noaptea intr-un club unde a consumat foarte mult alcool dupa care si-a parcat masina pe plaja si a incercat sa doarma pe un sezlong. Asa l-au gasit oamenii legii sambata dimineata. Politistul a vazut ca tanarul era baut asa ca i-a scos el masina de pe nisip. Cand a incercat sa-l legitimeze, individul a devenit violent, s-a urcat pe scaunul soferului si a demarat lovind-ul pe politist. Agentul a ajuns la spital in urma socului.

Vladimir Marin este navigator si a absolvit Academia Navala in 2014. El urma sa plece intr-un nou voiaj, iar in timpul liber era mare amator de sporturi extreme. Poltistii l-au sanctionat pentru ca a parcat pe plaja, iar acum este cercetat penal pentru ultraj, fals privind identitatea si conducere sub influenta bauturilor alcoolice. El a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Redactor: Adrian Boioglu