Un om de afaceri din Brăila s-a sinucis din cauza problemelor financiare

Un om de afaceri din Brăila s-a sinucis din cauza problemelor financiare. El s-a împuşcat în cap cu o armă de vânătoare nu inainte de a suna la 112 pentru a-și anunța intențiile. Polițiștii au ajuns la reședința bărbatului în numai 4 minute, însă a fost prea târziu.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit în garajul casei sale, împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Ipoteza sinuciderii este susținută de apelul bărbatului la 112, făcut cu doar câteva minute înainte de a-și lua viața. Din spusele cunoscuților, acesta conducea o mica firmă de construcții și era un om de afaceri aparent prosper. Însă realitatea era alta, bărbatul  era grav afectat de situaţia financiară.

Vecinii bărbatului sunt încă marcaţi de sinuciderea bărbatului. Socul a fost cu atât mai mare mai ales că bărbatul era un bun vecin și nu a datv nicodată semne că ar fi avut probleme.

Familia omului de afaceri nu a dorit să discute cu jurnaliştii. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la Capela Cimitirului Sfântul Constantin din Brăila.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian