Un nou zvon zguduie lumea celebrităților!

Un nou zvon legat de divorțul dintre Jessica Biel și Justin Timberlake începe să prindă contur. Potrivit unor surse, mariajul lor de patru ani se apropie de sfârșit. Toate speculații legate de despărțirea celor doi par să fie contrazise însă de către apropiați, care afirmă că artiștii încă se iubesc.

Jessica Biel şi Justin Timberlake sunt împreună din anul 2015 şi au împreună un băiețel, în vârstă de doi ani. La fiecare apariție, cei doi ne-au copleșit cu declarațiile lor de dragoste și imaginile postate pe Instagram.  După 5 ani de relaţie, se pare că s-ar fi declanşat furtuna în familia Timberlake-Biel. Potrivit unor surse, cei doi se ceartă din orice, iar Jessica este convinsă de faptul că soţul ei o înşeală. Vestea privind divorțul a șocat pe toată lumea.

„Jessica este sătulă de flirturile fără sfârșit ale lui Justin Timberlake și disperată. Actrița pare a fi în sfârșit pregătită să pună capăt căsniciei ei de patru ani”, scriu jurnaliștii de la Star.

Unul dintre semnele care ar prevesti divorțul ar fi faptul că Justin nu i-a fost alături soției la Premiile Emmy, ceea ce ar fi dus la o dispută între ei.

„Ei au fost într-un impas de luni de zile, Premiile Emmy au reprezentat o noapte uriașă pentru Jess și, de obicei, ei au grijă să facă front comun în fața camerelor. Faptul că Justin a refuzat să îi fie alături a generat o mulțime de speculații  privind stadiul relației lor acum”, a declarat o sursă.

Însă toate aceste speculații par să fie contrazise de către apropiați. Aceștia consideră că ceea ce a scris publicația este complet fals și explică care au fost, cu adevărat, motivele pentru care Justin nu a fost alături de Jessica la eveniment. Se pare că Justin se înscrisese la festivalul de muzică Rock In Rio, din Brazilia, înainte ca Jessica să afle că va prezenta la Premiile Emmy. Ea ar fi fost foarte conștientă că el nu o va însoți. Mai mult ,se pare că Justin și Jessica se înțeleg foarte bine și continuă să aibă o relație puternică: „Cei doi se susțin și se iubesc”.

Redactor: Lavinia Barbu