Un nou trend în materie de distracție

Poți mai mult decât să încerci marea cu degetul. Nemo Diving Center deschide sezonul distracției în Marea Neagră. Scufundarile au devenit noul trend în materie de distracție pe litoralul românesc.

În acest sezon estival, pasionații de scufundări, care doresc să se pregatească pentru o vacanță exotică, și nu numai, se pot înscrie la cursurile de scuba-diving, coordonate de scufundatorii profesionisti  ai centrului. Mai mult, pentru domnii care caută idei pentru a depăși așteptările jumătății lor, Nemo Diving Center aflat în Eforie Nord, oferă soluția ideală: cereri în căsătorie sau chiar ceremonii subacvatice.

Ceremoniile Subacvatice nu țin cont de vremea de afară, avantajul il constituie desfasurarea acestora atât în mare, cât și în piscină.

Nemo Diving Center deține autorizații recunoscute la nivel național și internațional și personal calificat. Cu echipamente performante, moderne și de ultimă generație, sub permanenta supraveghere a unui personal calificat, Nemo Diving Center organizează o  gamă completa de antrenamente și cursuri de scufundări, de la ”Open Water”, ”Skin Diver” până la ”Instructor Course”, cu diferite cursuri de specialitate. Programul de scufundări în Marea Neagră este valabil pentru întregul sezon estival, în zilele când marea permite desfașurarea activității în condiții de siguranță.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea