Un nou târg de încălţăminte şi îmbrăcăminte la Constanţa (VIDEO)

Un nou târg de încălţăminte şi îmbrăcăminte la Constanţa, un nou prilej pentru doamne mai ales, să-şi schimbe garderoba. De la rochii de vară, pantaloni scurţi sau accesorii, până la pantofi şi genţi, toate işi aşteaptă clienţii la pavilionul Expoziţional din Mamaia. Iar domnii trebuie să ştie că nu au fost nici ei uitaţi, aşa că producătorii au adus la mare, cele mai noi modele de costume.

Articolele de la târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte sunt pentru toate gusturile se laudă producătorii. Iar cel mai important este că sunt în pas cu moda.

Cele mai căutate articole vestimentare au fost rochițele de vară, în culori cât mai puternice. Preţurile pornesc de la 50 de lei, dar pot ajunge şi la căteva sute, în funcţie de material şi model.  Doamnele recunosc că nu au rezistat tentaţiei mai ales că sunt reduceri şi au plecat acasă cu buzunarele goale, dar cu sacoşile pline.

Chiar dacaă afară temperaturile depăşesc 30 de grade Celsius, la Tîrg hainele de blană sunt extreme de cautate.

Tărgul de îmbrăcăminte și încălțăminte va fi deschis până duminică. Producătorii vor reveni la Constanța în toamnă cu o nouă colecție.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Bogdan Grigorescu