Un nou târg de carte va ajunge în acest sfârșit de săptămână la malul mării (VIDEO)

Spre bucuria pasionaţilor de literatură, stațiunea Mamaia va fi gazda celor mai importante publicații din țară și de peste hotare, iar turiştii care citesc pe plajă vor fi ”amendați” cu premii de Poliția Gaudeamus.

Cultura și atmosfera de vacanță vor merge mână în mână în acest weekend în stațiunea Mamaia. Târgul de carte se anunță a fi o reușită, dacă ținem cont de experiența edițiilor anterioare. Anul trecut, în doar 5 zile, aproape 8000 de persoane au vizitat standurile cu publicații. Începând de sâmbătă, târgul își așteaptă, din nou, vizitatorii, cu volume care mai de care mai interesante, povești captivante, taifasuri scriitoricești și multe alte surprize.

La sfârșitul târgului, se vor desemna cea mai căutată carte precum și cea mai râvnită editură.

Ca în fiecare an, târgul Gaudeamus continuă Campania națională ” Cărțile se întorc acasă”. Vizitatorii și editorii prezenți la târg sunt invitați să doneze cărți care vor ajunge în biblioteca din localitatea Târgușorul și a unei școli din municipiul Constanța.

În dorința de a stimula cât mai mulți oameni să citească, Poliția Gaudeamus va oferi cărți tuturor persoanelor care citesc pe plajă.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.