Un nou scandal lovește învățământul constănțean

Mama a doi copii, elevi la scoala din localitatea Valul lui Traian aduce acuzatii grave la adresa invatatoarei. Femeia spune ca dascalul ii loveste copiii si ii terorizeaza. Desi a facut mai multe reclamatii la scoala si chiar a obtinut promisiunea invatatoarei ca lucrurile se vor schimba, in cele din urma femeia s-a vazut nevoita sa o reclame la politie. Acum dascalul risca sa fie sanctionat disciplinar dar s-a ales si cu dosar penal.

Femeia spune ca la inceput a luat totul ca pe o gluma facuta de cei mici. Se intampla la scurt timp dupa inceperea anului scolar.

Cei doi copii sunte elevi in casa pregatitoare la Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” . Femeia spune ca dupa episodul de la inceputul anului scolar, au mai urmat si altele. Motic pentru care a mers la scoala unde i-a adus la cunostinta directorului cele intamplate. Invatatoarea ar fi promis atunci ca nu se va mai repeta.

De partea cealalta invatatoarea acuzata neaga cele declarate de mama copiilor. Recunoaste ca i-a certat dar nu i-ar fi lovit niciodata.

Intre timp mama celor doi a cerut mutarea copiilor in alta clasa iar solicitarea i-a fost aprobata. Specialistii spun ca micutii vor avea nevoie in continuare de sfaturile unor psihologi pentru a depasi momentul si a nu ramane traumatizati.

Pe numele invatatoarei a fost deschis si un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului dupa ce mama a depus plangere si la politie.4

Redactor: Andreea Barbu