Un nou mod de a-l aștepta pe Moș Crăciun

Pe vremuri, Moș Crăciun era întampinat de copii cu poezii și colinde. Anul acesta, la Constanța, puștii îl vor aștepta pe moșul cu bunatăți pregatite chiar cu mâinile lor. Prichindeii se pregătesc de zor și iau lecții de la maeștrii cofetari sperând ca în schimbul prăjiturelelor pe care le fac, vor primi de la Moș Crăciun jucăriile mult dorite.

Atelierul de dulciuri, instalat pe taramul magic al Craciunului, a fost  luat cu asalt de către micuții veniți să-i pregătească Moșului figurine dulci. Micii dar harnicii cofetari nu au pierdut vremea și s-au pus pe treabă. Nu de alta dar nu vor care cumva să vina Moșul iar supriza lor cea dulce să nu fie gata.

Într-un cadru parcă rupt din basme din care nu lipsesc tradiționale colindele, copiii incearcă să patrundă în tainele culinare.

La final, micuţii cofetari sunt răsplătiţi cu premii dulci şi diplome pentru inventivitatea și imaginația lor extrem de bogată.

Atelierul de dulciuri poate fi vizitat zilnic, în Orășelul Copiilor din parcul Tăbăcăriei, până la sfârșitul lunii decembrie.

Redactor: Oana Jărloianu