Un nou “locatar” la Microrezervația din Constanța

O nouă atracție pentru vizitatorii Microrezervației din Constanța. Un pui de ren s-a grăbit să ajungă pe lume cu o lună mai devreme şi deja explorează împrejurimile, alături de mama lui.

Noul locatar al Microrezervației din Constanța, un mic pui de ren s-a născut în urmă cu şase zile şi, momentan, e în stadiul când descoperă lumea. Aşa cum poate, pentru că abia se ţine pe picioare.

De obicei, renii se nasc mai târziu, cam în luna iunie, dar comportamentul tuturor animalelor aflate în captivitate se modifică puţin. Oricum, abia peste doi ani, puiul o să ajungă la maturitate. Până atunci, el o să primească şi un nume, iar copii sunt așteptați cu propuneri.

Microrezervaţia din Constanţa adăposteşte şi pecari, porci sălbatici, capre berbere, dar şi mai mulţi boboci de baltă de Nil. Pe lângă puiul de ren, o noutate ar fi şi sturionii.

Programul de vizitare a complexului este de luni până duminică, dar ora de închidere diferă. Preţul unui bilet este de 12 lei pentru adulţi şi trei lei pentru elevi şi studenţi.

Redactor: Paul Alexe