Un nou inspector general la ISJ Constanța

Inspectoratul școlar județean Constanța are  o nouă conducere. Mihai Sorin este noul inspector general al ISJ. Acesta este profesor de limba română la un liceu din Mangalia și are o experiență de peste 20 de ani la catedră.

Mihai Sorin îl înlocuiește pe Petrică Miu care a demisionat săptămâna trecută. Printre obiectivele pe care noul inspector le are, poate unul dintre cele mai importante este transparența și punerea în prim plan a elevului.

Primul pas pe care acesta vrea să îl facă este să își compleze echipa de la inspectorat în vederea eficientizării instituției. Alte câteva obiective pe care noul inspector general le are sunt transparența și comunicarea, atât cu mass media, cât și cu unitățile școlare atât din municipiu, cât și din județ și eliminarea pe cât posibil a birocratizării din instituțiile de învățământ. Siguranța elevilor este de asemenea un punct important pe care noul inspector vrea să îl instituie.

Mihai Sorin, noul inspector general al ISJ Constanța vrea să se pună la punct în cel mai scurt timp cu tot ceea ce înseamnă problemele instituției pe care o va reprezenta, cât și cu soluțiile pe care ar putea să le instituie în învățământul constănțean.

Reporter: Cristina Niță ; Imagine: George Dima