Un nou caz de înec, în sudul litoralului

La doar câteva ore după tragedia de la Mangalia, la câțiva kilometri distanță, pe plaja Olimp, doi bărbați ignorau steagul roșu arborat de salvamari și intrau în apă mării, doar unul avea să mai iasă în viață.

Tragedii în lanț în acest sezon estival la malul mării. După femeia de la Mangalia, o altă persoană a decedat după ce s-a aventurat în apele mării. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 55 de ani, care, aflat pe plaja din zona Olimp, fără să țină cont că este arborat steagul roșu, a intrat să se scalde în apele mării alături de o altă persoană. Alarma s-a dat în momentul în care la mal a ajuns conștient cel care s-a aventurat în apă alături de victimă.

Potrivit ISU, la fața locului au fost mobilizați 4 pompieri cu o autospecială de la punctul temporar de la Saturn, un echipaj SMURD de la Saturn și 5 scafandri de la Mangalia.

Bărbatul a fost căutat ore întregi, iar într-un final scafandri au scos la mal trupul neînsuflețit al persoanei dispărute, medicii începând protocoalele de resuscitare. Acestea au fost însă fără succes, așa că persoana a fost declarată decedată.

Redactor: Robert Tănasă