Un nou cadavru a fost adus de valuri pe o plajă din staţiunea Eforie Nord

Joi dimineaţă, câţiva pescari au zărit trupul femeii la mal. S-au apropiat să vadă dacă are nevoie de ajutor, însă au descoperit că aceasta nu mai respira, aşa că au sunat imediat la 112. Trupul neînsufleţit a fost zărit şi de câteva angajate ale unei unităţi hoteliere din zonă.

Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii şi asta pentru că, pe lângă actele de identificare ale femeii, aceştia au găsit o scrisoare de adio, dar şi un bilet de tren pe ruta Bucureşti-Eforie Nord. Femeia era din Suceava şi avea 42 de ani.

În scrisoarea de adio, femeia cere iertare familiei, justificând că nu mai poate trăi aşa. Dar motivul exact care a determinat-o să recurgă la acest gest necugetat este încă neclar. Pe plajă au mai fost descoperite şi câteva mesaje de iubire scrise pe nisip. Anchetatorii cred că ar fi vorba despre o sinucidere din dragoste.

În urmă cu aproape o săptămână, pe o plajă din staţiunea Mamaia, un tânăr de 36 de ani a ales aceeaşi metodă de a-şi pune capăt zilelor. Acesta era din Bucureşti şi avea probleme psihice. După ce a băut o sticlă întreagă de whisky, băiatul s-a aruncat în mare.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Brinzaru