Un nou accident mortal cu români în Ungaria

Un nou accident mortal cu români pe o autostradă din Ungaria. O dubiţă condusă de un şofer român a intrat într-un autotren pe autostrada. Șoferul camionetei implicate în accident, și-a pierdut viața pe loc, strivit de fiarele cabinei.

Şoferul român a murit pe loc, strivit între fiarele cabinei. Autostrada a fost închisă total pe sensul de mers spre Budapesta, accidentul având loc în jurul orei 10:00. Camioneta, susţin martorii, e înmatriculată în România, având numere de Timişoara. Mai mulţi şoferi români care au trecut prin zonă susţin că îl cunoşteau pe cel mort, care lucra pentru o firmă din comuna Ortişoara, judeţul Timiş. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și pompieri, iar circulația a fost complet blocată. În imagini se poate vedea cum partea din față a camionului condus de român este complet distrusă. Potrivit primelor informații furnizate de poliția maghiară, pe M5, la 31 de km de Budapesta, pe sensul de mers spre capitala Ungariei, o camionetă s-a izbit frontal de un camion de mare tonaj.

“Şoferul a fost scos din cabină de echipele de descarcerare, fiind deja mort la momentul intervenţiei.”, se arată în declaraţia poliției maghiare

Marţi, 9 români au pierit pe o şosea din Ungaria, după ce microbuzul în care călătoreau s-a izbit frontal cu un TIR plin cu Nisip. Şoferul microbuzului făcea live pe facebook în momentul impactului.

Redactor: Cristina Niță