Un mort şi trei răniţi – acesta este bilanţul cutremurător al unui accident (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qo5uCb0hVNQ[/youtube]Un mort şi trei răniţi – acesta este bilanţul cutremurător al unui accident produs, în această dimineaţă, la ieşirea din Constanţa spre Ovidiu. Cauzele acestei tragedii sunt, din nou, viteza prea mare şi băutura. Acul vitezometrului s-a oprit la 90 km/oră, iar medicii de pe SMURD spun că toate victimele miroseau a alcool.

Imaginea de la locul accidentului părea desprinsă dintr-un coşmar. Din cauza impactului devastator, bucăţi din mașină au fost împrăștiate pe o distanță de mai bine de 30 de metri.

A fost nevoie de intervenția echipajelor de la SMURD pentru a recupera cadavrul şoferului din caroseria contorsionată.  Alți doi pasageri, printre care un tânăr de 22 de ani erau în comă și au fost trasportați la Spitalul Clinic Județean Constanța. Singurul care a scăpat cu răni ceva mai uşoare este pasagerul de pe locul din stânga, spate.

Polițiștii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile. Maşina avea cel puțin 90 de km/oră, iar afară era o ceață densă.

In interiorul autoturismului, lângă scaunele din față o sticlă de băutură goală stă mărturie a ceea ce bănuiesc polițiștii că s-ar fi intâmplat. Medicii care i-au preluat pe răniți spun că aceștia, într-adevăr, miroseau a alcool.

Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă și așteaptă acum rezultatele raportului medico-legal înfăptuit de legiști, pentru a stabili dacă șoferul s-a urcat băut la volan. Medicii Spitalului Județean spun că următoarele 24 de ore sunt critice în evoluția stării de sănătate a tinerilor aflați în coma.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.