Un marinar a dispărut de mai multe zile fără urmă

Un barbat din Galati este de negasit de mai bine de o saptamana, dupa ce a disparut de la bordul slepului pe care lucra ca marinar. Vaporul era ancorat in apropierea localitatii Cochirleni, la cativa kilometri de Cernavoda. Barbatul a  fost cautat de scafandri, fara nici un rezultat. Rudele au venit din nou la Cernavoda in speranta ca vor reusi sa afle ceva despre el insa eforturile au fost zadarnice.

Ionel Luca are 52 de ani si lucreaza ca marinar. In urma cu doua saptamani a intrat in tura si de atunci rudele nu mai stiu nimic de el. Pe langa marinărie, barbatul facea si de paza. Rudele spun ca in mod normal cei de la firma angajatoare ar fi trebuit sa observe disparitia lui inca din prima zi si sa  anunte autoritatile, insa nu s-a intamplat asa.

De cand a disparut barbatul, familia lui nu mai are liniste. Au venit de mai multe ori la Cernavoda si au cerut insistent ca barbatul sa fie cautat. Oamenii sustin ca li s-au facut promisiuni insa nimeni nu i-a ajutat.

In cele din urma barbatul a fost cautat de scafandri ISU insa fara nici un success.

Acum familia se gandeste la tot ce este mai rau si ia incalcul toate variantele.

Sperantele de al mai gasi in viata pe marinar scad de la o zi la alta ins achiar si asa familia isi doreste ca macar trupul neinsufletit al barbatului sa fie gasit ca sa il poata inmormanta crestineste.

Redactor: Daniel Albu