Un incendiu de proporții izbucnit, seara trecută, la un depozit de cauciucuri (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gM4M-0K9lGM[/youtube]Un incendiu de proporții izbucnit, seara trecută, la un depozit de cauciucuri situat pe varianta municipiului a mobilizat zeci de militari și patru autospeciale de intervenție. După o luptă contratimp cu flăcările întețite de vânt și zeci de drumuri făcute pentru ca autospecialele să nu rămână fără apă, incendiul a fost lichidat, fără să existe victime.

Un nor negru de fum a pus stăpânire pe cerul Constanței joi seară! Mii de anvelope uzate au fost mistuite de flăcări şi  1,5 hectare de vegetaţie uscată au fost pîrjolite.

Vântul puternic a întețit focul punându-I pe pompieri în dificultate. Aceştia s-au luptat ore în şir pentru a ţine vâlvătaia sub control.

Pentru a lichida incendiul, cele patru autospeciale ale pompierilor au făcut, pe rând, zeci de drumuri până la cele mai apropiate surse de alimentare cu apă.

Conform anchetei preliminare a lucrătorilor ISU Dobrogea, focul a izbucnit de la o țigară lăsată aprinsă și aruncată la întâmplare pe miriștea din apropierea depozitului de anvelope uzate.  Oamenii legii continua ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incendiul pentru și cine se face vinovat de o neglijență ce s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.