Un incendiu de proporții a devastat o fermă din localitatea constănțeană Moviliția (VIDEO)

Un apel la 112 i-a pus pe pompierii constănțeni în mișcare. Flăcările izbucnite la o fermă din Movilița amenințau să distrugă întreaga proprietate și să se extindă și la casele din împrejurimi. Militarii au intrat în lupta cu focul cu două autospeciale dotate cu apă și spumă, însă din cauza suprafeței întinse și a vântului care întețea flacările, s-a dovedit a fi o misiune grea. Au făcut zeci de drumuri până la cea mai apropiată sursă de alimentare cu apă,  acționând în contratimp cu focul, care părea de neoprit.

Cuprins de flăcări, acoperișul grajdului a fost la un pas să cedeze și să se prăvălească peste pompieri. La fața locului se aflau şi proprietarii fermei, o femeie și fiul acesteia. La vederea echipei de filmare Litoral TV, cei doi au devenit extrem de recalcitranți și au avut un comportament verbal violent, deși echipa se afla în afara spațiului privat.

Potrivit unor localnici, proprietarii fermei nu ar fi tocmai agreați de membrii comunității din Movilița și asta pentru că unii dintre angajații fermei s-ar fi plans că nu au fost plătiți pentru munca depusă. Rămâne ca pompierii constănțeni să stabilească, în urma anchetei, dacă flăcările au izbucnit spontan sau dacă este vorba despre o răzbunare.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu