Un incendiu cumplit a cuprins seara trecută o casă din orașul Năvodari

Flăcările s-au extins cu repeziciune și la o altă casă aflată în vecinătate. Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 7 ore, însă din fericire nu au existat victime.

Peste 20 de pompierii cu trei autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit seara trecută la un incendiu care a izbucnit la podul unei case din orașul Năvodari.

Vâlvătaia a curpins și alte două magazii alăturate, dar și o anexă dintr-o curte vecină. În prima casă curpinsă de flăcări existau şi 3 butelii, aşa că riscul de explozie era ridicat. Pentru a preveni extinderea incendiului, alimentarea cu energie electrică pe stradă a fost oprită.

Din casa cuprinsă de flăcări, pompierii au scos o femeie în vârstă de aproximativ 75 de ani, care era imobilizată la pat. Medicii de la Ambulanță au preluat-o și au dus-o pe Spitalul Clinic Județean Constanța.

Pompierii ajutați de vecini s-au luptat cu flăcările până târziu în noapte, iar pagubele sunt însemnate.

Din primele cercetări se pare că focul a pornit de la un coș de fum izolat necorespunzător. Pompierii au demarat o anchetă care va stabili cu exactitate circumstanțenele în care s-a produs incendiul.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea