Un hypermarket la standarde europene va fi deschis, în viitorul apropiat, la Năvodari (VIDEO)

Un hypermarket la standarde europene va fi deschis, în viitorul apropiat, la Năvodari! Magazinul, cu o investiția în valoare de peste 8 milioane de euro, va asigura, pe lângă mărfuri de calitate, peste o sută de locuri de muncă pentru locuitori. Piatra de temelie a fost pusă astăzi în prezența autorităților locale.

Binecunoscutul hypermarket va fi amplasat în Năvodari într-o zonă accesibilă atât locuitorilor orașului cât și celor din zonele limitrofe cum ar fi Lumina, Săcele, Mihai Kogălniceanu și Corbu. Investiția de peste opt milioane de euro va cuprinde și  o parcare de 220 de locuri.

Printre oportunitățile oferite de deschiderea magazinului se numără peste 100 de locuri de muncă. În plus, la bugetul local vor ajunge bani din taxe și impozite. Micii comercianți nu vor fi afectați, ci încurajați să-și dezvolte în continuare afacerile, spun reprezentanţii lanţului comercial.

Autoritățile locale sprijină acest proiect, care va duce la dezvoltarea comerțului în Năvodari. Primarul orașului, Nicolae Matei şi reprezentanții hypermarketului, au pus la finalul evenimentului piatra de temelie. Potrivit tradiției, într-o cutie metalică au fost puse un ziar, un material publicitar și mai multe monede românești și nemțești.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Cristi Caciauna