Un grav accident de circulație s-a petrecut noaptea trecută la intrare in Năvodari (VIDEO)

Un biciclist a ajuns la spital dupa ce a fost surprins si accidentat de un autoturism al carui sofer nu i-a acordat prioritate de trecere.

Desi marcajele rutiere din zona indica clar drumul cu prioritate,  soferul din imagini pur şi simplu le-a ignorat a fost la un pas sa provoace o adevarata tragedie.

Biciclistul a fost transportat in Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta, pentru a fi supus investigatiior de specialitate.

Medicii unitatii sanitare constantene spun ca pacientul se afla in afara oricarui pericol, insa va ramane internat pentru a fi tinut sub supraveghere medicala. Cat despre soferul care a provocat accidentul, acesta a fost testat cu aparatul Dragger iar rezultatul a indicat ca nu a consumat bauturi alcoolice inainte de a se urca la volanul masinii. In schimb, oamenii legii au descoperit ca s-a urcat la volan cu asigurarea de raspundere civila obligatorie expirata, fapt pentru care va suporta sancţiunile care se impun. Politistii de la rutiera au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa stabileasca cu exactitate circumstantele incare a avut loc producerea accidentului de circulatie precum si incadrarea juridical a faptei savarsite de conducatorul auto.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu