Un grav accident de circulaţie putea să degenereze într-o baie de sânge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=On1JZMBNhtw[/youtube]Tragedia s-a produs pe strada Soveja. Copila lăsată nesupravegheată a traversat în fugă strada și a fost izbită în plin de o mașină al cărei șofer nu a mai avut spațiu de frînare. În urma impactului, victima a fost proiectată sub o altă mașină și nu s-a mai mișcat deloc….

Șoferul de 21 de ani care a lovit-o a fost cel care a sunat la 112. Asta, însă, nu l-a scăpat de furia de disperare a părinților micuței, care și-au găsit fetița, într-o baltă imensă de sînge.

A fost nevoie de intervenția Trupelor Speciale pentru ca şoferul să nu fie linşat de rudele furioase

În tot acest timp, medicii de pe SMURD s-au chinuit ca să o readucă pe micuță la viață. După zeci de minute de compresii toracice, fetei i-a revenit pulsul, așa că medicii au hotărît să o transporte de urgență la Spitalul Clinic Județean Constanța. Cursa contra cronometru s-a încheiat însă brusc… Micuța a intrat, de două ori în stop cardio-respirator și în ciuda eforturilor specialiștilor, nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva.

Vestea că fata a murit i-a şocat pe părinţi .

Zeci de mascați înarmați au fost nevoiți să intervină pentru a evita producerea unui crime. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a împrăştia mulţimea furioasă.

Potrivit legii, şoferul nu va fi cercetat penal, deoarece nu este vinovat de producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.