Un grav accident a avut loc astăzi în apropierea localităţii constănţene Mihai Viteazu (VIDEO)

O masina condusa de un politist, in care se aflau sapte persoane, a fost izbita frontal de un sofer care a adormit la volan. In urma impactului, doua persoane si-au pierdut viata si alte opt au ajuns la spital. Opt masini de la Serviciul de Ambulanta si de la SMURD au intervenit pentru preluarea victimelor.

Un grup de 15 turisti se intorcea de la mare spre Mogosoaia. Oamenii îmbarcati in trei masini au plecat pe Drumul National 22, iar cap de coloana era un autoturism condus de un politist din Chitila. In masina lui se mai aflau alte 6 persoane, 2 adulti si 4 copii. La iesirea din localitatea constanteana Mihai Viteazu o masina care venea pe contrasens a parasit banda si i-a lovit in plin.

Ion Irimia,  politistul aflat la volanul Daciei si cumnata sa au murit pe loc. Alte opt persoane grav ranite au ajuns la spitalul de Urgenta Constanta.

Circulatia intre Constanta si Tulcea a fost blocata pentru aproape doua ore, iar dupa aceea politistii au deviat traseul masinilor pe camp. Medicii sunt rezervati in privinta evolutiei pacientilor.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru