Un eveniment cu multă adrenalină va avea loc în Constanța

Un centru comercial din Constanța va fi gazda unui eveniment de amploare în acest final de săptămână. Vor fi demonstrații care îi vor ține pe spectatori cu sufletul la gură și asta deoarece vor participa nume grele din motorsport. Printre aceștia se numără și Titi Aur, multiplu campion național de raliu și viteză în coastă care va prezenta mai multe numere de cascadorii și elemente de conducere defensivă.

Totodată, amatorii de senzații tari vor avea ocazia să-l cunoască și pe Sorin Ene, primul drifter român și fondatorul școlii de drift din România. Acesta este multimplu campion național și internațional la drifturi.

Viteza pe traseul montan reprezintă o altă atracție pentru iubitorii de senzații tari și adrenalină. Paul Andronic, multimplu campion național la campionatele de viteză în coastă este de părere că numărul celor interesaţi de acest sport este în continuă creştere.

Acest eveniment urmărește să promoveze motorsportul și totodată le oferă posibilitatea amatorilor să se înscrie la competiție. În acest sens, înscrierile se fac în ziua de vineri la centrul comercial, iar costul este de 80 de lei. Cei mai buni amatori vor avea posibilitatea să primească cupe și dimplome precum și premii speciale. Evenimentul se va desfășura sâmbătă și duminică în parcarea centrului comercial din Constanța.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alex Brinzaru