Un drum blestemat si patru generatii cu un destin demn de o drama

Este povestea trista a familiei tinerei de doar 18 ani din Constanta care s-a stins impreuna cu mama si buncii intr un teribil accident  petrecut in urma cu trei zile. Tot acolo si-a pierdut viata si strabunicul fetei, in urma cu 38 de ani si ca o ironie a sortie, tot in urma unui accident de masina.

Sicriul cu trupul tinerei Diana Andreea Oaida, eleva emineta a colegiului Mihai Eminescu din Constanta, a fost intampinat de zeci de elevi si profesori care au facut un  pod de flori  albe pe sub care a trecut cortegiul funerar. Cu fetele cernite de ,  tinerii si dascalii si-au luat rama bun de la cea care avea intotdeauna o vorba bun apentru fiecare. .

Mama Andreei si bunicul au fost si ei inmormantati astazi. Cu totii isi vor gasi odihna vesnica in cimiturul central din oras. Tot acolo va fi inmormantata maine si bunica fetei. Femeia a murit in aceasta dimineata la spitalul judetean Constanta. Arhiepiscopia tomisului a anuntat ca timp de sapte ani de acum incolo, toti cei patru care si-au pierdut viata in teribilul accident, vor fi pomeniti de preotii constanteni din 12 biserici.

Redactor: Andreea Barbu