Un copil este un miracol de la Dumnezeu, iar nașterea lui este o adevărată bucurie

Un copil este un miracol de la Dumnezeu iar nașterea lui este o adevărată bucurie pentru fiecare cuplu. Cum au aflat că vor deveni părinți, soții Răducanu au început să își facă planuri de viitor și au așteptat cu nerăbdare ziua în care își vor strânge copilul în brațe. Totul a decurs normal în perioada sarcinii și nimic nu prevestea că micuțul se va confrunta cu probleme de sănătate. Din nefericire Denis a fost diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzorială severă, pe înțelesul tuturor surzenie.  Boala i-a schimbat viața atât lui cât și părinților deoarece datorită faptului că nu aude are automat și deficiențe de limbaj. Este lesne de înțeles că din acest motiv a fost nevoit să renunțe și la școală. Problemele de sănătate, faptul că nu își poate face prieteni l-au transformat într-un copil introvertit . Captiv într-o lume a tăcerii , de multe ori Denis refuză să comunice și prin semne cu mama lui. Aceasta ar face orice ca băiatul ei să aibă parte de o copilărie normală dar este legată de mâini și de picioare datorită lipsei banilor. Un implant cohlear este singura șansă ca micuțul să audă. Se zice că banii nu pot cumpăra sănătatea , cazul acesta este însă o excepție. Pentru intervenția care i-ar reda auzul Denis are nevoie de 20. 000 de euro, bani de care părinții nu dispun.

Dragostea de mamă nu are limite! Pentru ca micuțul să poată auzi când îi spun te iubesc și mai presus de orice pentru a-i oferi o viață normală, părinții și-au vândut garsoniera unde locuiau pentru a-i cumpăra 2 proteze auditive. Acum locuiesc cu chirie și abia au bani de mâncare de la o lună la alta. Acest lucru ar fi nesemnificativ pentru ei dacă Denis ar avea posibilitatea de a beneficia de implantul cohlear care i-ar reda auzul.

Sărbătorile se apropie cu pași repezi dar pentru familia Răducanu ele și-au pierdut demult semnificația  mai ales acum când fiecare zi care trece fără ca Denis să beneficieze de implantul Cohlear îl îndepărtează de șansa de vindecare. Pentru ei cel mai frumos dar de Crăciun ar fi ca unicul lor copil să aibă șansa la o viață normală. Miracolele de Crăciun există și dumnevoastră puteți convinge familia Răducanu de acest lucru. Orice donație este un pas înainte ! Cei care a-ți fost impresionați de drama familiei și doriți să îi sprijiniți  puteți dona orice sumă în conturile:

LEI: RO14RZBR0000060016314765

sau

EURO: RO46RZBR0000060016314771

 

Redactor: Camer Nita