Un copil din Medgidia are nevoie de ajutor!

Mario suferă de o afecțiune care îl împiedică să aibă o copilărie normală, iar părinții abia mai fac față perntru a-I putea asigura tratamentele de care are nevoie. Micuțul are nevoie acum, din nou de bani, mai exact 1850 euro pentru a putea efectua o a doua intervenție chirurgicală  in străinătate.

Femeia spune că sufletul îi este sfâșiat când vede că fiul ei suferă de această boală nemiloasă, care i-a răpit copilăria. Însă este optimistă și vrea ca băiatul ei să se facă bine. Mai ales că după prima operație rezultatele au început să apară

Nimic nu doare mai tare decât suferința lui Mario. Totuși copilul găsește puterea să zâmbească și ne șoptește care este visul lui.

Visul lui Mario poate deveni realitate. Însă numai cu ajutorul nostru. Intervenția la care a fost programat Mario are un preț foarte mare pentru veniturile familiei, așa că viața micuțului este în mâinile oamenilor  cu suflet mare.

Femeia a cerut ajutor și de la autoritățile locale. Valentin Vrabie edilul municipiului Medgidia spune că dosarul micuțului va urma să fie prezentat aleșilor locali într-o ședință

Fiecare bănuț înseamnă un pas înainte pentru Mario, un pas spre o viață normală. Cei care doresc să întindă o mână de ajutor pot face donații în contul.

RO60 RNCB 0118 0519 7114 0001 deschis la BCR

Titular: Mazilu Cecilia

Redactor: Andreea Barbu