Un consilier județean a demisionat

Seria disputelor dintre consilierii județeni continuă. Cu toate că, săptămâna trecută, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz, a depus o solicitare pentru a iniția un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al lui Sorin Mocianu, iată că, astăzi, cel vizat și-a dat demisia.

Motivul invocat de Claudiu Palaz pentru încetarea mandatului constă în faptul că Sorin Mocianu a absentat nemotivat la ultimele cinci ședințe ordinare ale Consiliului Județean Constanța.

„Conform prevederilor art. 9 alin. (2) lit. d din Legea nr. 393/2006 privind Statutul aleșilor locali, calitatea de consilier județean încetează de drept înainte de expirarea mandatului în situația în care consilierul județean absentează nemotivat de la mai mult de trei ședințe ordinare consecutive ale Consiliului Județean”, a transmis Claudiu Palaz.

În replică, liberalul Sorin Mocianu a anunțat, miercuri, că demisionează din funcția de consilier județean din motive personale, dar nu înainte de a -i adresa câteva cuvinte lui Palaz.

Liberalul Sorin Mocianu se află la al doilea mandat de consilier județean din partea PNL. Pe lângă activitatea politică, el este cunoscut ca administrator al unei pizzerii din Constanța. Propunerea pentru următorul de pe lista PNL este Lavinia Stan.

Reporetr: Oana Jărloianu ; Imagine: Zarif Armanbet