Un bărbat şi-a pierdut viaţa pe plaja dintre Eforie Nord şi Eforie Sud

Un bărbat şi-a pierdut viaţa pe plaja dintre Eforie Nord şi Eforie Sud după ce i s-a făcut rău. Medicii l-au găsit în şoc cardio respirator şi au încercat să îl aducă la viaţă timp de aproximativ o oră. Inima bărbatului nu a răspuns însă la manevrele de resuscitare.

Bărbatului i s-a făcut rău exact în momentul în care a ajuns pe plaja dintre Eforie Nord şi Eforie Sud. Martorii spun că a căzut ca secerat.

În acel moment, pentru medici a început o luptă contracronemetru pentru salvarea bărbatului. Timp de o oră echipajul de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare. Misiunea a fost deosebit de grea pentru că bărbatul mâncase peste măsură până să ajungă la plajă. Doctorii au fost nevoiţi să extragă pe tot parcursul intervenţiei peste doi litri de lichid. Inima bărbatului nu a mai răspuns însă la manevre și a fost declarat decedat.

Oamenii legii trebuie acum să îl identifice pe bărbat. Acesta era neînsoţit şi nu avea asupra lui nici un fel de act de identitate. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea