Un bărbat internat la Spitalul Județean Constanța a dispărut

Un bărbat internat la Spitalul Județean Constanța a dispărut din unitatea spitalicească și… nimeni nu știe nimic despre el. 

Poliţiştii constănțeni au fost sesizaţi de către cadrele medicale de  dispariţia lui Robert Panait Guriță, un bărbat în vârstă de 41 ani, din localitatea Caracal – județul Olt. În dumineața zilei de 15 august, acesta a dispărut din Spitalul Clinic Județean Constanța, unde fusese internat, fără încuviințarea personalului medical. Dat fiind că nici până în prezent bărbatul nu a apărut nici la spital, nici la domiciliu, polițiștii au început procedurile de căutare, declarându-l dispărut.

Semnalmente bărbatului sunt: înălţime 1 m și 70 cm, greutate 60 kilograme, constituție atletică, față ovală, păr deschis, ochi albaștri. La data dispariției, purta tricou de culoare albastră, pantalon scurt de culoare albastră și papuci de culoare neagră. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

Redactor: Daniel Albu