Un bărbat din Constanţa a reclamat că a fost victima unui accident rutier

Un bărbat din Constanţa a reclamat la Poliţia Rutieră faptul că a fost victima unui accident rutier. În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit că, de fapt, bărbatul, a căzut între maşini. Cauza: era prea beat ca sa se poata tine pe picioare!

Pe imagini se poate vedea cum tanarul coboara din autobuz si cade din picioare, dupa care se taraie pe trotuar. Dupa aproape zece minute reuseste sa inainteze cativa metri si este ridicat de doi trecatori. Imediat, el suna la 112 si anunta ca a fost lovit de o masina!

După testarea cu aparatul Drager s-a stabilit că „victima“, care a suflat în aparat doar o secundă, deşi trebuia patru secunde, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de peste un gram. Alcoolemia reala, spun politistii, depaseste trei la mie, adica barbatul era aproape de starea de coma alcoolica.

Din cauza declarațiilor false și a stării de ebrietate avansate, constănțeanul a fost amendat cu 500 de lei. Politistii constanteni spun ca se confrunta tot mai des cu astfel de cazuri, in care pietoni beti reclama ca au fost loviti de masini.

Redactor: Raluca Damian