Un bărbat de aproximativ 65 de ani din Medgidia a fost găsit decedat in casă

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nVE0h7eVokQ[/youtube]Bărbatul locuia în zona Hidrofor din Medgidia. Vecinii ştiau că suferă de inima, dar spun că despre alte probleme de sănătate omul nu vorbea. De câteva zile nu il mai văzuseră şi au început să-şi pună întrebări. Cum nimeni nu le-a răspuns la usă, iar din apartament venea pe casa scării un miros întepător, au sunat la 112. Iniţial au crezut că cineva a dat drumul la gaze.

Din primele cercetări, oamenii legii spun că moartea ar fi fost accidentală. Bărbat a vrut să facă o baie, în urmă cu câteva zile, a alunecat si a căzut în cada plină cu apă. Locuia singur şi acesta a fost motivul pentru care nimeni n-a ştiut de soarta lui. Soţia este plecată la muncă în Italia de ani buni. Pompierii sosiţi la faţa locului au fost nevoiţi să poarte măşti de gaze din cauza mirosului proeminent şi au ajutat la scoaterea cadavrului din casă.

Rudele bărbatului, fiica si ginerele acestuia, care au sosit ulterior la apartament alertaţi tot de vecini, nu au reuşit să o contacteze pe soţie. Locatarii blocului din Medgidia spun că bărbatul era un om activ şi foarte comunicativ.

Reporter: Raisa Platon ; Imagine: Valentin Cerbanescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.