Un bărbat de 43 de ani a fost atacat de un leu la Grădina Zoologică din Braşov

Un bărbat de 43 de ani a fost atacat de un leu la Grădina Zoologică din Braşov, în momentul în care s-a apropiat prea mult de cuşca animalului. Acesta s-a ales cu zgărieturi pe mâini şi ceafă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a fost alertat la numărul unic 112, iar la Grădina Zoologică a ajuns imediat un echipaj al Ambulanţei Braşov, care a îngrijit victima chiar la faţa locului. Potrivit Mediafax, victima a negat că s-ar fi apropiat de cuşca animalului, însă echipajul medical a constatat că bărbatul era băut, mirosind a alcool şi având ochii injectaţi. Martorii, dar şi îngrijitorul grădinii zoologice spun că incidentul s-a petrecut din vina victimei, care s-ar fi apropiat nepermis de mult de animal. În plus, unii susţin că bărbatul a fost însoţită de un câine, iar lătratul patrupedului ar fi agitat teribil leul.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean din Braşov. Medicii spun că bărbatul a suferit trei plăgi, toate minore, şi este în afara oricărui pericol.

Medicii au precizat că cel rănit este internat pe secția de chirurgie plastică, a fost vaccinat antirabic și este în afara oricărui pericol.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu