Un bărbat de 38 de ani a murit inecat astăzi pe plaja din Jupiter

Au fost peste 30 de grade pe litoral, însă vântul le-a dat mari bătăi de cap turiștilor, dar și salvamarilor. Deși valurile au oferit un adevărat spectacol, pericolul de înec a fost la tot pasul. Pe plajă a fost arborat steagul roșu, insă copii au luat totul ca pe un joc de-a „șoarecele și pisica”. Din cauza valurilor înalte și a curenților marini, trei persoane au dispărut, doar una fiind găsită înecată.

Salvamarii au stat cu ochii în patru, ca nu cumva vreun turist sau vreun iubitor al sporturilor “extreme” să se îndepărteze de mal. Deși valurile pot oferi un minunat spectacol celor aflați pe plajă, mulți nu conștinetizează cât de înșelătoare pot fi. Astfel salvamarii au fost nevoiți să arboreze steagul roșu.

Forțați de fluierul insistent al salvamarilor, turiștii, ușor ușor s-au conformat și s-au întors pe țărm. Părinții spun că sunt în permanență cu ochii pe copii și că nu îi lasă să se aventureze în marea agitată.

Deși nu au avut voie să se bălăcească în largul mării, copii au fost fericiţi şi aproape de mal, mai ales că apa mării este caldă.

Pe tot litoralul, salvamarii au scos din valuri zeci de oameni, pentru a evita o tragedie. La Jupiter, trei persoane au intrat in mare, iar una s-a inecat. Este vorba despre un turist de 38 de ani pentru care medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic. Trupul a fost dus la morgă.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Adi Corchie