Un barbat a fost spulberat pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Tomis din Constanța

Un barbat a fost spulberat pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Tomis sub privirile ingrozite ale sotiei si copilului. Soferul vinovat, un instructor auto, sustine ca barbatul se afla la cativa metri de zebră in momentul producerii accidentului. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca in ce conditii s-a produs accidentul.

Un constantean si-a vazut astazi moartea cu ochii. . Acesta a fost lovit de un autoturism in timp ce se angajase sa traverseze strada pe Bulevardul Tomis, in apropiere de iesirea din oras. Varstnicul traversa regulamentar sustine sotia acestuia care a vazut tragedia. Un sofer grabit si neatent l-a accidentat grav. Un echipaj al ambulantei a ajuns in scurt timp la locul accidentului si i-au acordat victimei primele ingrijiri medicale inainte de a-l transporta la spital.

Pe de alta parte, martorii sustin contrariul.

Potrivit oamenilor legii, şoferul implicat în accident are permis de conducere și nu se afla în stare de ebrietate la volan.

În cazul în care va fi găsit vinovat, șoferul riscă amendă şi puncte de penalizare. Acesta ar putea ajunge şi în instanţă cu un dosar penal pentru leziunile provocate victimei.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes