Un bărbat a amenințat seara trecută că se sinucide

Enervat ca nu a fost platit de firma de constructii la care lucreaza, un barbat a amenintat seara trecuta, ca se sinucide. S-a urcat pe un transformator din Constanţa si ametit bine de aburii alcoolului a luat intre dinţi o lama, cu care spunea ca se va taia daca reprezentantii firmei nu ii vor da salariul.

Circul a avut loc in cartierul constanten Kilometrul 5. Bărbatul s-a cocoţat pe un stîlp de unde a început să ameninţe că se va tăia cu o lamă dacă nu primeşte banii pe munca depusă la o firmă de construcţii. Printre cauzele care l-au determinat pe barbat sa puna pe jar autoritatile, cat si pe cei care se aflau in zona, s-a aflat si alcoolul.

Barbatul spune ca suma pe care o are de primit de la angajator nu este mare, insa cei 750 de lei reprezinta pentru el banii cu care se va intretine timp de o luna de zile.

Barbatul nu a vrut cu nici un chip sa coboare de pe transformator, astfel ca politisti, pompieri, medici de la ambulanta, dar si zeci de oameni au fost nevoiti sa urmareasca minute in sir circul facut de acesta. Într-un final omul a renunţat la protest şi a fost preluat de autorităţi.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna