Un accident teribil s-a petrecut seara trecută pe DN22C

Cumplitul accident s-a petrecut în sâmbătă seară, în jurul orei 18. Plini de viață, cei trei tineri din localitatea Nisipari se îndreptau spre Medgidia. Nu au apucat să ajungă prea departe pentru că la câțiva kilometri de casă s-a produs tragedia. Din primele cercetări se pare că tânăra care se afla la volanul mașinii a intrat în depășire. Însă a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac.

Impactul a fost atât de violent încât motorul mașinii a zburat la câțiva metri de autoturism iar conducătoarea auto, împreună cu prietenul ei, de pe scaunul din dreapta, au murit pe loc. Pasagerul care se afla pe bancheta din spate a reușit să iasă pe unul dintre geamurile mașinii și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța. Povestea pe care acesta a spus-o polițiștilor este una halucinantă.

Tânăra avea 20 de ani și deținea permisul de conducere de 1 an de zile. Ca o ironie a sorții, la una dintre pozele pe care le-a postat pe un site de socializare, cineva îi transmitea prietenului ei să nu o mai lase la volanul mașinii singură, dacă nu vrea să o piardă și pe ea dar și autoturismul.

În același loc, în urmă cu doar câteva luni, o altă persoană și-a pierdut viața într-un accident de mașină, tot din pricina neatenției. Dovada stă pe marginea drumului. Iar la câțiva metri distanţă, o altă cruce ne arată că pe acest drum s-au produs mai multe tragedii. La numai jumătate de oră de la tragicul accident în care tânăra de 20 de ani și prietenul ei și-au pierdut viața, a avut loc un alt eveniment rutier. Un autocar in care se aflau zece persoane s-a răsturnat într-un șanț și a rămas proptit de un copac. Din fericire, nimeni nu a a fost rănit.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Brinzaru