Ultramaraton video de 24 de ore

O iniţiativă inedită de strângere de fonduri pentru copiii cu autism se conturează în aceste zile pe reţelele de socializare.

Pentru prima dată în istoria concursului umanitar, Ultramaraton Autism 24 h, nu se va mai desfășura pe plaja din Mamaia ci fiecare dintre cei 100 de participanți va alerga la domiciliu.

Pentru a termina concursul participanții trebuie să parcurgă minim 100 de km și transmiterea video online, către organizator, a cursei. Participanții vor avea la dispoziție un număr de concurs, clasament online, medalie și diplomă de participare. Totul se întâmplă pentru o cauză nobilă, o platformă online în care vor fi încărcate toate materialele ce conțin terapiile pentru copii.

Pentru a veni în ajutorul tuturor copiilor cu probleme platforma va fi împărțită pe cinci arii de interes.

Totodată, concursul, ajuns la a patra ediție este dedicat și strângerii de fonduri pentru combaterea pandemiei generată de coronavirusul Covid-19. De asemenea, competiția va fi transmisă online pe rețelele sociale, timp de 24 de ore, prin intermediul unui studio amenajat special. Vor fi astfel transmisii online din diferite locuri unde se află participanții.

Redactor: Oana Jărloianu