Ultimii turiști încă nu au plecat de pe litoral (VIDEO)

Deși sezonul estival s-a încheiat oficial, lăsînd în urmă o vară încendiară de distracție pe plajele și în cluburile din stațiuni, ultimii turiști încă nu au plecat de pe litoral.

Atmosfera liniştită de la malul mării le-a oferit cadrul perfect pentru o mini vacanță relaxantă. Portul Turistic Tomis a fost locul preferat de promenadă duminică, iar următorul personaj a fost principalul punct de atracție.

Fedin Chelmambet este unul dintre artiștii nedescoperiți ai Constanței… Bărbatul desenează de cînd lumea, iar marea îl inspiră cel mai mult în creațiile sale. Fiecare portret are un farmec aparte, iar turiștii care s-au plimbat duminică pe faleza Cazino-ului nu au putut să plece acasă fără o amintire din partea artistului.

O imagine face cît o mie de cuvinte, iar pentru artist fiecare portret care ia viață pe coala sa de hîrtie este o adevărată provocare. Mii de chipuri au fost conturate de mîinile sale de-a lungul timpului, iar turiști din toate colțurile lumii păstrează drept suvenir de la malul Mării Negre arta pe care Ferudin o perpetuează din pasiune pentru mare.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu