Ultimele pregătiri pentru începutul minivacanței

Doua saptamani au mai ramas pana la mini-vacanta de 1 Mai care , anul acesta pica in acelasi timp cu Pastele ortodox. Pe întreg litoralul, muncitorii lucreaza de zor, si-n hoteluri si pe plaje sau pe aleile de promenadă. Vremea deosebit de calda i-a facut pe unii dintre patroni sa scoata deja sezlongurile pe nisip, iar primi turisti nu s-au lăsat nici ei așteptați.

Începutul de week-end a adus vreme de plajă pe litoral. Așa că administratorii au profitat din plin de razele de soare și chiar dacă sezonul nu a început încă.

Pregatirile pentru minivacanța de 1 Mai sunt peste tot, nu numai pe nisip. In hoteluri se pun la punct ultimele detalii pentru întîmpinarea primilor turiști.

Tarifele pentru cîteva zile pe litoral sunt si ele destul de convenabile. O camera dubla fara prea multe pretentii nu costa mai mult de 200 de lei pe noapte.

Desi litoralul românesc este polul distracției în sezonul estival , trecatorii care s-au aflat astazi prin Mamaia, s-au aratat, însă, destul de critici la adresa statiunii.

Hotelierii sunt optimiști însă.  Estimarile patronatelor din turism arata ca aproximativ 50 de mii de romani vor ajunge la mare de 1 Mai.

Redactor: Andreea Barbu