Ultima zi de vacanță (VIDEO)

Elevii constănţeni au profitat din plin de ultima zi de vacanță. După luni întregi de joacă și distracție, aceștia așteaptă cu nerăbdare să se așeze în bănci și să își revadă colegii.  Alții, mai puțin nostalgici, ar fi vrut ca vacanța să se mai prelungească.

Cei mai emoționați de începutul noului an școalr sunt micuții care trec clasa I. Speriați de necunoscut, curioși dar în același timp încrezătorii, copiii așteaptă cu nerăbdare să îşi cunoască noii colegi și învățătoarea care le va ghida pașii pe parcursul primilor patru ani de școală.

Părinții sunt încercați și ei de un amalgam de sentimente și unii au emoții mai mari decât cei mici..

Tot luni va avea loc deschiderea noului an școlar și pentru persoanele lipsite de libertate de la penitenciarul Poarta Albă care au fost înscrise la forma de învățământ gimnazial. Noul an școlar va debuta pentru 43 persoane private de libertate, respectiv clasele I – IV 24 elevi și clasele V – VIII 19 elevi, care au optat pentru a urma cursurile școlare sau pentru a-și continua studiile. Cursurile vor fi susținute de profesori din cadrul Colegiului Agricol Poarta Albă, în conformitate cu programa școlară națională.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Viorel Cotleț