Ultima zi de sărbătoare a orașului Cernavodă (VIDEO)

Primăria oraşului Cernavoda a pregătit locuitorilor o ultimă seară incendiară pe stadionul din localitate. Dornici de distracție, cernavodenii s-au așezat în fața scenei înainte de începerea spectacolul, pentru a fi siguri că vor prinde un loc lângă artiștii favoriți. Daniela Gyorfi este cea care deschis evenimentul, însoţită de cele două dansatoare. Repertoriul interpretei a fost unul bogat, și a cuprins atât cântece de petrecere cât și melodii pop.

CRBL a fost şi el prezent la eveniment şi i-a indemnat pe cernavodeni… să arunce cu grijile și problemele în aer. Momentul artistic a fost unul inedit, cu o coregrafie specială pentru fiecare melodie în parte.

Cel mai așteptat moment al serii a fost, de departe, concertul tarafului de la Clejani. Celebri și iubiți în toată ţara, Viorica și Ioniță din Clejani au poposit și pe scena de la Cernavoda acompaniați de instrumentiști. Si pentru că toți românii le-au ascultat măcar o dată piesele, cernavodenii au fredonat melodiile împreuna cu artiştii.

Concertul s-a încheiat la miezul nopții, atunci când cerul din Cernavoda a fost luminat de un spectaculos foc de artificii.

Reporter: Roxana Oprea / Paula Savulescu ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.