Ultima victima a teribilului accident din localitatea Mihai Viteazu a fost transportata la Bucuresti (VIDEO)

Ultima victima a teribilului accident din localitatea Mihai Viteazu, petrecut în urmă cu aproape o saptamana, a fost transportata la Bucuresti. Este vorba despre un copil, care a plecat seara trecută, cu un elicpoter SMURD de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Transferul s-a facut catre spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Ambulanta in care se afla copilul a ajuns la Aeroportul Mihail Kogalniceanu in jurul orei 21, iar transferul catre elicopterul SMURD s-a realizat in aproximativ 20 de minute. Victima a fost transportata la spitalul Bagdasar Arseni din Capitala.

În accidentul din apropierea localităţii constănţene Mihai Viteazu, două persoane au murit pe loc şi un minor la spital. Alte şapte victime au fost transportate în Capitala. Tragicul eveniment s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute când un grup de 15 turisti se intorcea de la mare spre Mogosoaia. Oamenii îmbarcati in trei masini au plecat pe Drumul National 22, iar cap de coloana era un autoturism condus de un politist din Chitila. In masina lui se mai aflau alte 6 persoane, 2 adulti si 4 copii. La iesirea din localitatea constanteana Mihai Viteazu o masina care venea pe contrasens a parasit banda si i-a lovit in plin. Ion Irimia,  politistul aflat la volanul Daciei si cumnata sa au murit pe loc. Alte opt persoane grav ranite au ajuns la spitalul de Urgenta Constanta.

Oamenii legii spun că acesta este unul dintre cele mai grave evenimente rutiere petrecute în judeţ.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.