Ultima noapte de distracție

Punct final al vacanței de 1 mai. Noaptea trecuta, petrecaretii rămași încă in Mamaia au avut parte de ultimele petreceri. Nu au mai fost la fel de gălăgioase ca serile trecute, pentru ca multe cluburi si-au inchis deja porțile. Le vor redeschide abia după 15 mai. Cei care au ramas, însă, au petrecut din nou pana in zori, la festivalul Sunwaves.

Cei mai multi dintre turisti au plecat spre case încă de ieri. Cei care au rămas, însă, in Mamaia, au facut-o din nou lată la singurul festival de muzica electronică organizat pe litoral si care si-a tinut portile deschise si seara trecuta. Români si straini, deopotrivă, au dansat pentru a patra noapte consecutiv până la epuizare. Si ar mai fi ramas cateva zile, numai ca serviciul, ori cursurile la facultate nu prea i-au mai lasat.

Din pacate, a fost singurul loc in care tinerii au mai avut unde sa se distreze si să-si consume energia. În rest, statiunea parea ca a intrat deja in  hibernare.  Cele mai multe dintre terase sau cluburi s-au închis. Parcările care, până mai ieri, erau pline cu bolizi de lux, se golisera si ele. Minivacanta de 1 mai s-a terminat. Nu insa si distractia. Vara se apropie, iar petrecaretii au promis ca se vor intoarce la Mamaia, cu forte proaspete.

Redactor: Paul Alexe