Ultima lucrare din acest an a celor de la SC RAJA SA a fost o adevărată desfășurare de forțe

Modernizarea magistralei care alimentează cu apă potabilă mai bine de un sfert din orașul Constanța a însemnat eforturi materiale exorbitante și o muncă grea pentru angajații SC RAJA SA.

Pentru executarea unei lucrări de asemenea amploare a fost nevoie de utilaje grele, iar pentru ca totul să decurgă într-un mod organizat și eficient, cei de la SC RAJA SA au apelat la ajutorul polițiștilor de la Locală și Rutieră, care au restricționat traficul și au securizat zonele unde au acţionat muncitorii cu utilajele.

S-a lucrat asiduu și ziua dar și noaptea, cînd muncitorii au fost nevoiți să facă față temperaturilor scăzute. Nu s-au lăsat însă bătuți și au găsit soluții pentru a înfrunta gerul aprig și pentru a termina lucrările la timp.

Dupa aproape 48 de ore, timp in care echipele de interventie au lucrat non-stop, în această dimineaţă, in jurul orei 10,00, au fost finalizate toate cele cinci lucrari POS Mediu. Imediat s-au facut manevrele de vane necesare si s-a reluat distributia apei pe conducta magistrala.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu