Turiștii israelieni aleg litoralul românesc

Cheia în dezvoltarea turismului in România se află la transportul aerian, susțin specialiștii din domeniu. Și asta pentru că, fără transport aerian, nu putem atrage un număr mare de turiști. In aceste conditii cresterea numărului de curse interne si externe este primordială.

Când vine vorba de vacanță turiștii sunt interesați de un pachet conceput special pe nevoile, cultura şi obiceiurile lor. Totuși, unul dintre cele mai importante criterii atunci când își aleg destinația de vacantă rămâne transportul. In acest sens, reprezentanții  Agenţiei Naţionale de Turism îi asigura de tot sprijinul pe turoperatorii care generează circulație turistică în România.

stimulat de faptul că tour-operatori din Israel şi-au asumat riscul să facă chartere, sesizand oportunităţile şi dorinţele turistului israelian, care circulă foarte mult, pe tot parcursul anului .

Un mare atuu pentru țara noastră în momentul de față este stabilitatea pe care le-o oferă turiștilor, o siguranţă pe care alte ţări nu o mai au. Totuși, pentru a atrage un număr cat mai mare de turisti din toate colturile lumii, trebuie dezvoltat transportul aerian.

Mii de turiști din Israel sunt așteptați pe litoaralul românesc în această vară.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes